KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
https://www.amnow.com/mq8a2gfzhg2 Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
http://www.youthministrymedia.ca/139k26r Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
https://poweracademy.nl/y76u6rq Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
http://pinkfloydproject.nl/zuivsyt Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
https://www.radioculturasd.com.br/7ic2n1bly Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
Buy Alprazolam China Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
https://flowergardengirl.co.uk/2022/09/14/bz0u04k6 Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
https://childventures.ca/2022/09/14/jche3g3g Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
KENNEDY AND WESTSHORE PUBLIX
Kennedy and Westshore Publix

Tampa, Florida
36,000 Sq. Ft.


To accommodate the exacting development standards imposed by the City of Tampa on this high profile retail site across the street from Tampa’s Westshore Mall, the custom designed Publix was placed along the main Kennedy Boulevard thoroughfare, creating a pedestrian friendly edge with hardscape pedestrian ways, urban “street tree” landscaping, and covered bistro patios.

To serve the needs of the local residence of this tightknit community, this custom urban Publix grocery store was designed to fit seamlessly within the surrounding urban fabric, by combining Publix’s requirements, the unique limitations of the site, and the city’s development expectations.

Because the site is highly visible from all sides, each of the exterior elevations, the enclosed shipping and receiving area, and the screened generator area where uniquely designed to reduce the overall mass of the building by articulating copper siding, wood, brick, stucco elements, landscaped green screens, and windows, creating a unique esthetic throughout the project.

In addition whereas the project has a “traditional” parking lot associated with the development, the building has been situated where the heavily landscaped parking field is not visible from the main vehicular thoroughfare adding an even stronger “New Urbanism” pedestrian friendly scale to the project.
Previous
Next